Kruidenstempel massage

Een massage die wordt gegeven met warme kruidenbuiltjes. De kruiden in de builtjes hebben een activerende, ontspannende en helende werking. Ze activeren de bloedcirculatie en maken de spieren soepel. Het lichaam wordt gestimuleerd om beter te functioneren en tot rust te komen. De warmte van de kruidenstempels ontspannen je lichaam en geest. Deze massage heeft een échte dieptewerking en maakt je vrij van stress en dagelijkse spanningen.

Hotstone massage

Dit is een massage met warme stenen. Een pure verwennerij en ontspanning ten top. Dit moet u een keer ervaren. Hotstone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. Het is al lang bekend dat warme stenen een therapeutische effect hebben op het lichaam. Hotstone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking door de combinatie van de warme stenen en oliën. De werking is veelzijdig, het verbetert de spieren en botten, tevens verzacht het zenuwpijnen en brengt het uw hormonen in balans.

Kruidenstempel of Hotstone lichaamsmassage € 63,50
Deelmassage Kruidenstempel of Hotstone ( c.a. 30 min) € 40,50

Massages

rug- nek- schoudermassage ( c.a 30 min.) € 33,90
beenmassage ( c.a 25 min.) € 35,00
lichaamsmassage ( c.a 60 min.) € 57,00

Schoonheidssalon en Pedicure Paula is aangesloten bij de Branche Organisatie ANBOS en Pro-Voet.
Prijswijzigingen voorbehouden. Pinnen is mogelijk.
Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Daarna worden de volledige behadelkosten in rekening gebracht.