Een zwangerschap is een bijzondere tijd.

Er groeit een kindje in jouw buik en dat zorgt voor allerlei veranderingen.
Je lichaam wordt extra op de proef gesteld. Vermoeidheid, slapeloosheid, angst voor de bevalling veroorzaken stress in je lichaam. Tegelijkertijd kunnen de hormonale ver-anderingen, je soms emotioneel in de war brengen.
Een zwangerschapsmassage is heerlijk ont-spannend, geeft je zelfvertrouwen en kan daarnaast ook verlichting brengen bij zwangerschapsklachten. Massage verbetert ook de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor de moeder en het kind.
Het is daarom belangrijk om goed voor je-zelf te zorgen, en om je te láten verzorgen! Tijdens je zwangerschap is er niets zo verlichtend en ontspannend als een massage.

Herstel van bevalling

Ook na de bevalling is de massage een prettige hulp bij herstel van je lichaam. Het lichaam heeft tijdens zwangerschap en bevalling heel wat te verduren gehad, met name de spieren en pezen. Een goede massage tijdens de herstelperiode helpt om je sneller fit en ontspannen te voelen. Zeker in de drukke kraamtijd is dit echt een cadeautje. Even tijd voor je zelf.

De behandeling

Deze massage is mogelijk vanaf 40 minuten. In overleg bepalen we wat voor massage je wilt hebben. Dit kan een massage van het hele lichaam zijn, waarbij armen, benen, rug en gezicht gemasseerd worden. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen je schouders of rug te laten masseren. Op de rug liggen is vaak niet meer aangenaam, zal er grotendeels in zijligging gemasseerd worden. De massage is bedoeld om te ontspannen, om je lichaam en de baby in je buik te koesteren.

Voor wie

Deze massage mag worden ondergaan vanaf de 14e week en alleen als er sprake is van een gezonde zwangerschap. De massage mag vanaf 28 weken elke week ter verlichting van zwangerschapsklachten.

Belangrijke noot.

Bij medische klachten altijd overleggen met de behandelend verloskundige/gynaecoloog of zwangerschapsmassage voor jouw zwangerschap kan en mag.

Prijzen lichaamsmassage

Volledige lichaamsmassage (60 min) € 62,00
Deel lichaamsmassage (30 min) € 38,50

Om iedere gast alle rust te geven in de salon, wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt.
Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over onze zwangerschapsmassage gerust contact op.